Show Lyrics


Heilig IJs - Sporen zonder grenzen

Microfoons zonder standaard, samples en beats- echte rijms die iets vertellen van gevoel, ik bedoel- breakdance en chillen, zie over de verschillen van huidskleur of haarkleur, kledingmerk of merkgeur- de waarde van een andere persoon, y'all.
De roots van het bestaan, leven door lach en traan. Hoor de muziek in je oren, het laag in je maag- vette veters in je schoenen, de broek wijd en laag. Maar de groove zit in het bloed en niet in de kleding, dus swing terwijl het ijs rapt en zingt, doe je ding. Of sta stil en chill, schud je hoofd, wat je wil. Van onze rijms wordt je beter en zeker niet ill.
Vanuit het heilige woord, de hoogste wijsheid-UH!
woorden gegoten, gevat in poetisch ijs-
Yo! Het-is-tijd voor een confessie- we doen geen concessies. Dit moet je weten, terwijl we zweten werkt God in ons door want de Geest doorbreekt grenzen en laat mensen vrij uit hun eigen grensdenken en maakt individueel in een groter geheel. B-boyz en B-girlz, Yo! Dat zegt heel veel!
De liefde voor de bass en de snare en de scratches, het gekraak van vinyl, ha! Het hoeft niet zo netjes! De wereld beschreven door onze lenzen, in deze sporen zonder grenzen...

-sporen zonder grenzen met woorden zonder grenzen,
-woorden zonder grenzen voor alle kleuren mensen

Spoorzoekers volgen de spoorlijn van deze rijm, maar zijn vaak begrensd door een soort van rookgordijn. Maar ik blijf erbij; dit is geen tijd om lui te zijn, veel spoorzoekers staan op een klein terrein- in hun eigen voetafdruk te wachten tot het geluk hun treft, terwijl de rest van de mensen al mijlenver vooruit lopen. Je hebt je eigen dromen en hopen gelimiteerd door een mono-cultureel denken. Check je gedrag, breek eruit los en volg de sporen zonder grenzen. Zelfs op de rustdag dors ik het koren, door middel van rijmwoorden spreken in metaforen en te treden in verlossende voetsporen.